Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt for at høre mere om dine logistikbehov og hvordan vi kan imødekomme dem på bedste vis.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Få et uforpligtende tilbud

Én logistikpartner til alle dine forsendelser

I Postnord Logistics har vi Nordens stærkeste distributionsnetværk med en høj dokumenteret leveringskvalitet. Vi ved at fragt er langt mere end bare levering fra A til B, derfor tilbyder vi en lang række services, som ikke kun sænker dine administrationsomkostninger og øger din konkurrencekraft, men som skaber verdensklasse kundeoplevelser for dine slutkunder.

Med PostNord Logistics som logistikpartner får du:

Hurtig levering i Danmark og hele Norden

Transport af paller og stykgods med dag-til-dag levering i Danmark og store dele af Norden.

Mulighed for sen afhentning og tidlig levering

Du kan tage ordre fra dine kunder og booke dine forsendelser helt frem til kl. 13.30 med afhentning samme dag. Senere tidspunkter kan også aftales.

Fleksibilitet efter dit behov

Vi skræddersyer gerne et logistik set-up, som passer til dine behov. Derudover tilbyder vi en lang række ekstra services hvor vi leverer på de tidspunkter og måder, som du og dine kunder ønsker.

Fuld transparens og gennemsigtighed i samarbejdet

Med adgang til din egen online portal Min Side kan du følge alle dine forsendelser LIVE, trække relevante rapporter og forsendelsesstatestikker, foretage bookings 24/7 og meget mere.

Dokumenteret leveringskvalitet

Vi sikrer en høj dokumenteret leveringskvalitet, som er din sikkerhed i samarbejdet med os.

Advisering på ankomstdagen

Alle dine modtagende kunder adviseres naturligvis på leveringsdagen, indenfor hvilket 2-timers interval vi leverer din forsendelse. Dette gælder både for privat- og erhvervsmodtagere.

PostNord Logistics A/S – din effektive og fleksible transportløsning

Med mere end 100 terminaler i Norden, vores eget finmaskede distributionsnet og en bred produktportefølje kan vi tage ansvar for dit komplette logistikbehov og tilbyde dig nogen af markedets stærkeste transportløsninger. Med os som din logistikpartner får du en fleksibel og agil transportør, som tilpasser sig dine logistikbehov og som styrker din konkurrencekraft gennem digitale værktøjer og unikke indsigter i din forsyningskæde.

Du er meget velkommen til at læse mere om vores produkter og services eller indhente et uforpligtende tilbud på dine palle- og godsforsendelser. Har du brug for en revurdering af din logistik, kan du kontakte vores logistikspecialister for en uforpligtende dialog.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt for at høre mere om dine logistikbehov og hvordan vi kan imødekomme dem på bedste vis.